Email: ete@ete.gr

Η Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών (Ε.Τ.Ε) αντιπροσωπεύει 4000 περίπου καθηγητές και τα μέλη της είναι κυρίως εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,με αντικείμενο τη διδασκαλία τεχνολογικών μαθημάτων σε Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικά και Επαγγελματικά Λύκεια και αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

The Association of Technology Teachers’ Association (A.T.T) represents 4.000 teachers and its’ members belong to secondary technological schools from all over Greece. The “A.T.T” has local branches in the Greek region and is also a member of the global organization ITEEA International Technology and Engineering Educators Association (ITEEA), which its mission is to promote and develop technological education worldwide.

Read More...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4η  e-LearningExpo, 6 & 7 Οκτώβριου 2012

Η e-LearningExpo, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για την ηλεκτρονική μάθηση, πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στις 6 και 7 Οκτώβριου 2012 στο Ίδρυμα Ευγενίδου, καλώντας τους επισκέπτες της να διερευνήσουν τις γνώσεις τους πάνω στο e-learning, ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις τις εποχής

Στόχος της έκθεσης, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, είναι να      δοθούν λύσεις και απαντήσεις στις ανάγκες για συνεχή πληροφόρηση και εκπαίδευση πάνω στο e-learning, παρουσιάζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για όλους.

Στο πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνονται σημαντικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, όπως το καθιερωμένο Moodle Day, δωρεάν σεμινάρια, παρουσιάσεις τεχνολογίας, ανοιχτές συζητήσεις για όλους, με θέματα, όπως η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, επιδείξεις εκπαιδευτικού λογισμικού κ.α.. Επιπλέον, θα γίνει προβολή υπηρεσιών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, εξοπλισμού ηλεκτρονικής μάθησης και εκπαιδευτικά παιχνίδια, όπως το «Ταξίδι στην πόλη του μέλλοντος»: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το διαδίκτυο στην τάξη και αντίστροφα από την WWF. Η έκθεση elearningexpo.gr είναι μία μοναδική εμπειρία για πληροφόρηση, απόκτηση νέας γνώσης και ανταλλαγή απόψεων με ανθρώπους που κατέχουν την τεχνογνωσία του e-learning.

Παράλληλα, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και μια σειρά από ενδιαφέροντα δωρεάν workshops, όπως για το Learning Suite της Microsoft που θα γίνει σε συνεργασία με την MS Hellas, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην χρήση του και για τα οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν και σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνεται το Σάββατο 6 Οκτωβρίου η διεθνής επιστημονική ημερίδα  με τίτλο «Ε-Learning for all (Ηλεκτρονική Μάθηση για όλους)», που εντάσσεται στις δράσεις διάδοσης των αποτελεσμάτων έργων που συγχρηματοδοτούνται από την Ε.Ε., κατά την οποία θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες από στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με διακεκριμένους επιστήμονες.

Επισκέπτες - γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, στελέχη κατάρτισης και δια βίου μάθησης, σύμβουλοι εκπαίδευσης, στελέχη ανθρωπίνων πόρων, προγραμματιστές και όλοι οι ενδιαφερόμενοι - ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα σημαντικότερα θέματα και τις νέες  τάσεις της χρήσης των τεχνολογιών, πληροφορικής και επικοινωνιών, στην εκπαίδευση και την κατάρτιση να εκπαιδευτείτε και να βελτιώσετε τις γνώσεις σας για τον κόσμο της ηλεκτρονικής μάθησης. Εταιρίες πληροφορικής, ηλεκτρονικής μάθησης, εκπαίδευσης, εκδόσεων κ.α. θα δώσουν το παρόν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης νέες προτάσεις, σύγχρονες των αναγκών της ανερχόμενης αγοράς e-learning.

Η διοργάνωση της 4ης έκθεσης για την ηλεκτρονική μάθηση (www.elearningexpo.gr) γίνεται, όπως κάθε χρόνο, από την εταιρεία ITisART.Ltd (Interactive Technologies for Art & Education).  Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά είναι συνδιοργανωτής για την επιστημονική ημερίδα.

Μέχρι τώρα, η Microsoft Ελλάς στηρίζει με χρυσή χορηγία την eLearningExpo.gr, καθώς θα είναι και φέτος Education Innovation Golden Sponsor με το πρόγραμμα «Συνεργάτες στην Μάθηση», ενώ στους υποστηρικτές της έκθεσης είναι πολλές Ενώσεις εκπαιδευτικών, όπως η Π.Ε.ΚΑ.Π., ΕΕΜΑΠΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Κο. Δημήτρη Καραγιάννη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ 698 4474414, www.elearningexpo.gr).

Χάρτης Κινητικότητας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτισης

Απολογισμός Δ.Σ  διετίας  2014-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

(Δράσεις  περιόδου

Μάϊος 2014-Φεβρουάριος 2016)

Προγράμματα Δια βίου Μάθησης

Προγράμματα Δια βίου Μάθησης

Κύλιση στην Αρχή